Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

 

Signaleren en (gevolg)schade beperken tot een minimum

Een inbraakbeveiliging van Maremco signaleert en detecteert een (poging tot) inbraak in een zeer vroeg stadium om zo eventuele (gevolg)schade tot een minimum te beperken.

Wij leveren, installeren en onderhouden inbraakbeveiliging die geschikt zijn voor een groot aantal gebouwen; van woonhuis, kantoor en winkel tot commerciële- en industriële gebouwen. Onze systemen zijn schaalbaar en uitbreidbaar waarmee ze voldoen aan zowel kleine, middelgrote als hoge beveiligingstoepassingen. De systemen kunnen worden ingezet als een op zichzelf staand inbraakbeveiligingssysteem of als onderdeel van een geïntegreerd systeem met bijvoorbeeld video-observatie en toegangscontrole.

Draadloze alarmsystemen?

Maremco heeft ook voor de particuliere woning en klein zakelijke markt professionele draadloze alarmsystemen. Deze systemen zijn een flexibele, veilige en betrouwbare oplossing en voldoen aan de laatste normen. Meer informatie over woonhuisbeveiliging

Wat kunt u van Maremco verwachten

Na een uitgebreide risico analyse ontvangt u een gedegen advies en een op maat gemaakt inbraaksignaleringssysteem dat vakkundig geïnstalleerd en onderhouden wordt. Wanneer u uw inbraaksignaleringssysteem aansluit op onze Particuliere Alarm Centrale, dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten klaar om direct actie te ondernemen met de door u opgegeven contactpersonen en/of bewakingsdienst. Indien nodig worden direct de hulpdiensten voor u gewaarschuwd.

Enkele toepassingsgebieden zijn:

Woningen
Kantoorgebouwen
Scholen
Fabrieken
Winkels

Inbraakbeveiliging met een alarmsysteem

Gerelateerde onderwerpen

Woonhuisbeveiliging