Nederland > Nederlands

Beveiligingssysteem zoals een alarmsysteem

Inbraakbeveiliging

Signaleren en (gevolg)schade tot een minimum beperken

Een beveiligingssysteem van Maremco® signaleert en detecteert een inbraak, of een poging daartoe in een zeer vroeg stadium en helpt zo eventuele (gevolg)schade tot een minimum te beperken.

Onze beveiligingssystemen zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen; van woonhuis, kantoor en winkel tot commerciële- en industriële gebouwen. De beveiligingssystemen die wij toepassen zijn schaalbaar en voldoen aan zowel kleine tot zeer hoge beveiligingstoepassingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden ingezet als een op zichzelf staand systeem of als onderdeel van een compleet geïntegreerd systeem met bijvoorbeeld een camerasysteem.

Woonhuisbeveiliging?

Maremco® heeft ook voor de particuliere markt een professionele draadloos alarmsysteem. Deze systemen zijn een flexibele, veilige en betrouwbare oplossing en voldoen aan de EN-50131 normering en zijn Grade 2 gecertificeerd.

Wat kunt u van Maremco® verwachten

Na een uitgebreide risico analyse ontvangt u een gedegen advies en een op maat gemaakt beveiligingssysteem dat vakkundig geïnstalleerd en onderhouden wordt.

Wanneer u uw beveiligingssysteem aansluit op onze Particuliere Alarm Centrale, dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten klaar om direct actie te ondernemen met de door u opgegeven contactpersonen en/of bewakingsdienst. Indien nodig worden direct de hulpdiensten voor u gewaarschuwd.

Enkele toepassingsgebieden zijn:

Woningen
Kantoorgebouwen
Scholen
Fabrieken
Winkels

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Belt u dan eens met 088 6 644 644 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek op locatie.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Waarom Maremco® Fire & Security

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
EN50131 Grade 2 en 3 systemen
Professionele en vakkundige installatie
 24-uurs service & onderhoud
Uitsluitend REQ gecertificeerde producten