Nederland > Nederlands

Bedrijfsgegevens

Maremco® Fire & Security B.V.

Van Brienenstraat 9
6721 VW Bennekom
Nederland

Bel ons: +31 (0)88 6 644 644

24-uur storingsdienst: +31 (0)88 6 644 600
Mail ons: info@maremco.nl

KvK Register 83166661
BTW-nr NL862755438B01
ING-Bank NL35 INGB 0007 9112 92

Stuur ons een bericht

Middels onderstaande contactformulieren kunt u eenvoudig en snel een bericht naar ons versturen.

=
Geef een duidelijke omschrijving van de storing.
=

Alarmopvolging, Mobiele surveillance & Bewaking

Alarmopvolging & Mobiele surveillance

Uw (alarm)meldingen nooit meer onopgemerkt

Een Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een gecertificeerde meldkamer die 24 uur per dag, 7 dagen per week is bemand. Dankzij geborgde procedures grijpen de centralisten bij onraad of calamiteiten meteen en adequaat in. Afhankelijk van de melding zal er na een melding, al dan niet na verificatie, proactief contact worden opgenomen met een door u opgegeven waarschuwingsadres en sleutelhouder, de brandweer, politie of bewakingsdienst.

Camerabewaking door de Particuliere Alarm Centrale

Omdat de technische mogelijkheden de laatste tijd sterk zijn ontwikkeld kunnen we vanuit de Particuliere Alarm Centrale op afstand een surveillance uitvoeren op uw bedrijf of woning. De centralisten controleren middels het camerasysteem de situatie bij (alarm)meldingen.

Ook kunnen wij u voorzien van assistentie bij toegangscontrole of vanaf afstand meekijken tijdens het openen en sluiten van uw bedrijf, wel zo’n veilig gevoel. Beveiligingsmedewerkers kunnen op deze manier efficiënt worden ingezet. Bij een melding wordt er altijd direct actie ondernomen en kunnen de beelden zelfs via LiveView® rechtstreeks worden doorgezet naar de Politie.

Het doel van een Particuliere Alarm Centrale is bewaking en het verzorgen van de opvolging van alarmen, triggers, technische en procesmeldingen afkomstig van o.a.:

Alarminstallaties
Overvalinstallaties
Ontruiminginstallaties
Technische voorzieningen

Meer informatie over Alarmopvolging & Mobiele surveillance?

Belt u dan eens met 088 6 644 644 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek op locatie.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen