Nederland > Nederlands

Erkenning & Certificering

Erkenningen & Certificering

 

Vertrouwd en vakbekwaam

Hieronder vindt u de verschillende erkenningen, lidmaatschappen, verklaringen en/of diploma’s die Maremco® Fire & Security B.V. bezit.

VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven)

Maremco® Fire & Security B.V. is aangesloten en gecertificeerd door de VEB.

> Meer informatie over VEB?

REQ

REQ is een informatiesysteem voor brand- en inbraakbeveiligingsproducten en productcertificaten. Voor REQ is een productcertificaat een belangrijk document. Het certificaat toont namelijk informatie over de kwaliteit van het product. Maremco® Fire & Security B.V. past uitsluitend REQ gecertificeerde systemen toe.

> Meer informatie over REQ?

TBV

Maremco® Fire & Security B.V. is in het bezit van het Technicus Beveiligingssystemen (TBV ) certificaat en diploma.

MBV

Maremco® Fire & Security B.V. is in het bezit van het Monteur Beveiligingssystemen (MBV ) certificaat en diploma.

Installatiedeskundige BMI & OAI

Maremco® Fire & Security B.V. is in het bezit van het Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties certificaat en diploma.

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties

Maremco® Fire & Security B.V. is in het bezit van het Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties certificaat en diploma.

VVB

Maremco® Fire & Security B.V. is in het bezit van een Verklaring Van Betrouwbaarheid, afgegeven op 19 december 2022 door Dienst Justis van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

VOG

Maremco® Fire & Security B.V. is in het bezit van een Verklaring Omtrend het Gedrag, afgegeven op 17 oktober 2018 door Dienst Justis van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.