Toegangscontrole systemen

Toegangscontrole

 

Controle over wie tot welke ruimte toegang mag hebben

Toegangscontrole systemen zijn systemen waarmee u de volledige toegang tot een gebouw en/of bepaalde ruimten kunt reguleren. Naast de veiligheid voor u en uw medewerkers kan het ook een extra waarborg zijn voor kritische bedrijfsprocessen en de bescherming van vertrouwelijke informatie. Zo heeft u direct inzicht in wie zich in uw gebouw bevindt en waar.

Of uw bedrijf nu één ingang of meerdere ingangen heeft, onze toegangscontrole systemen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw bedrijfs- en veiligheidsbehoeften.

We bieden verschillende oplossingen aan voor toegangscontrole om in de verschillende behoeften te voorzien. Wij kunnen standaard of standalone oplossingen aanbieden, geschikt voor kleine kantoren, bouwterreinen, scholen of winkels, of pc-gebaseerde systemen, geschikt voor multi-deur en/of multi-site installaties voor grotere kantoren en industriële gebouwen.

Enkele toepassingsgebieden zijn:

Ziekenhuizen
Kantoorgebouwen
Appartementencomplexen
Kinderdagverblijf
Scholen
Fabrieken
Parkeergarages
Winkels

Weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?

Belt u dan eens met 088 6 644 644 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek op locatie.

Waarom Maremco® Beveiligingen

 EN50131 Grade 2 en 3 systemen
 Professionele en vakkundige installatie
 24-uurs service & onderhoud
 Uitsluitend REQ gecertificeerde systemen