Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

 

Totale veiligheid voor bezoekers, bewoners en werknemers

Maremco® levert de complete productrange van Siemens branddetectie-systemen. Deze hoog gekwalificeerde branddetectie-systemen bieden voor elke situatie een gedegen oplossing. Naast detectie van rook en/of vuur, kan een branddetectie-systeem bijvoorbeeld ook worden gekoppeld aan een ontruimingssysteem.

Er zijn veel soorten detectiemethodes voor het detecteren van de aanwezigheid van rook, hitte of andere vroege indicaties van een beginnende brand. Wij bieden het volledige gamma aan Siemens branddetectie-systemen. Van stand-alone systemen tot brandmeldsystemen met geïntegreerde ontruimingsinstallaties voor een gecontroleerde ontruiming bij een brand of calamiteit.

Het brand programma van Maremco® bestaat onder andere uit:

Geadresseerde Siemens brandmeldsystemen
Conventionele Siemens brandmeldsystemen

Ontruimingsinstallaties

Bij brand, een alarm of andere calamiteit kan met behulp van een ontruimingsinstallatie een snelle en overzichtelijke ontruiming van een gebouw of gebouwdeel mogelijk  worden gemaakt. Een ontruimingsalarm kan door middel van een gesproken woord (type-A) of een geluid/toon (type-B) de aanwezige personen laten weten dat zij zo snel mogelijk het gebouw moeten verlaten.

Voordelen van branddetectie-systemen

Het vroegtijdig signaleren en alarmeren van brand kan schade aan personen en gebouwen beperken. Branddetectie-systemen van Maremco® hebben als voordeel:

Snelle detectie en alarmering
Uiterst betrouwbaar
Geschikt voor ieder toepassingsgebied
Levert een bijdrage aan de continuïteit van uw bedrijf

Enkele toepassingsgebieden zijn:

Ziekenhuizen
Kantoorgebouwen
Appartementencomplexen
Kinderdagverblijf
Scholen
Fabrieken
Parkeergarages
Winkels