Nederland > Nederlands

Fever Screening (Covid-19)

Fever Screening

Voor een snelle, nauwkeurige en betrouwbare screening

Een essentieel hulpmiddel bij het detecteren van verhoogde lichaamstemperaturen, die kunnen duiden op de aanwezigheid van koorts, een van de symptomen van het coronavirus (COVID-19). Deze oplossing kan tijdelijk of permanent mobiel of geïntegreerd worden geïnstalleerd.

De Fever Screening oplossingen van Maremco® combineert thermische camera’s en geavanceerde analyses om automatisch de temperatuur van voorbijgangers te registreren binnen een aangegeven controlegebied. Het systeem of het (beveiligings)personeel ter plaatse kan vervolgens actie ondernemen en voorkomen dat een potentiële virus- en ziektedragers toegang krijgt tot een gebouw.

Voorbeeld Fever Screening

Onderstaand treft u een kort filmpje over hoe een Fever Screening oplossing eruit ziet op beeld.

U dient zich er wel van bewust te zijn dat een verhoogde lichaamstemperatuur niet altijd sluitend aantoont of iemand een potentiële virus- en ziektedrager is. Fever Screening is bedoeld als een eerste indicatie en geeft het de mogelijkheid om de individuele situatie van betrokkenen aan te kaarten, het incident professioneel te beheren en daarmee de impact te minimaliseren.

Met onze oplossingen worden de potentiële virus- en ziektedragers op een maximale afstand van tussen de 1,5 meter tot 6 meter gedetecteerd, zelfs binnen grote groepen. Probeer kortere afstanden met potentiële virus- en ziektedragers te vermijden.

Daarnaast is het uiteraard van belang dat er correcte procedures worden opgevolgd in het geval een potentiële virus- en ziektedrager wordt geregistreerd. Denk hierbij aan een gedetailleerd stappenplan en een locatie die ingericht is voor de afhandeling hiervan.

Meer informatie over onze Fever Screening oplossingen?

Belt u dan eens met 088 6 644 644 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek op locatie.

Download hier de beleidsregels cameratoezicht, opgesteld door de Autoriteit Persoonsgegevens